TJÄNSTER

Vi erbjuder uthyrning, försäljning, installation och leverans av allt från enstaka sladdar och högtalare till totallösningar vid evenemang och större konserter, komplett med ljud, ljus, bild och scen. Vi hjälper dig gärna från början med att planera ditt behov av utrustning, personal och transporter mm. Det är du som tillsammans med dina kunder och er publik står i fokus.

PM Audio har sedan starten 2008 samarbetat med åtskilliga privatpersoner och företag, offentliga inrättningar och föreningar. Vårt kontaktnät är stort och vi tvekar inte att använda det för våra kunders bästa. Genom att anlita PM-Audio så får du högsta kvalitet på utrustning och medarbetare.

 

Men redan på tidigt 1990-tal kunde man få se två gossar glatt musicera på diverse nöjesetablissemang i den lilla staden vid havet. I detta fann dom stor glädje, och i att bära, speciellt högtalare. Gärna många och stora högtalare, så att fler och fler människor kunde höra dom. Det visade sig att just högtalare var något som särskilt intresserade dessa numera yngre herrar. Under åren som gått har det förutom spelats musik även arbetats i musikaffär, frilansats som ljudtekniker och burits högtalare, otaliga högtalare. 

KONTAKT

Servicevägen 15A
311 32 Falkenberg

Mail: pmaudio@me.com

Peter: 0733-999 508
Mattias: 0733 - 999 507

Integritetspolicy